MENÜ

SALUMI

  • Prosciutto Crudo di Parma

  • Prosciutto Cotto

  • La Mortadella di Bologna

  • Salame Tradizione Milano

  • Bresaola della Valtellina

  • Cotto di Manzo

  • Arrosto di Manzo (Roast Beef)

  • Salame di Manzo

FORMAGGI

  • Parmigiano Padano

  • Pecorino Romano

  • Provolone Dolce

  • Gorgonzola Dolce

LE PIZZA

  • LA SCARPETTA

    Domates sos, Mozzarella, Dana Carpaccio, Stracciatella Peyniri, Siyah Trüf

  • MARGHERITA

    Domates sos, Mozzarella, Fesleğen

  • QUATTRO FORMAGGI

    Beyaz veya Domates soslu, 4 peynirli (Grand Padano, Pecorino Romano, Mozzarella, Gorgonzola)

  • CALZONE

    Domates Sos, Izgara Yaz Sebzeleri, Fesleğenli Çeri Domates, Mozzarella, Salame Piccante

  • MOZZARELLA DI BUFFALA

    Marine Edilmiş Domatesler, Fesleğen ve %100 Manda Mozzarella

  • CARBONARA

    Pancetta, Organik Yumurta, Parmesani, Taze Biberiye

  • PROSCIUTTO E FUNGHI

    Domates sos, Mozzarella, Prosciutto cotto, Mantar

  • BRESAOLA

    Domates sos, Mozzarella, Bresaola, Roka, Grano Padano peyniri

  • TONNO & CIPOLLA ROSSA

    Ton Balığı, Domates sos, Mozzarella, Kırmızı Soğan

  • PANCETTA DI MANZO

    Domates sos, Mozzarella, Dana Bacon, Roka, Grana Padano Peyniri

GLI ANTIPASTI

  • BRUSCHETTA LA SCARPETTA

    Kıtır Bruschetta Ekmeği, Közlenmiş Patlıcan ve Biber, Buratta, Roka, Siyah Zeytin ve Pesto Sos ile

  • ``THE ITALIAN JOB`` ANTIPASTO MISTO DI SALUMI E FORMAGGI

    Karışık Domuz Şarküteri ve Peynir Tabağı , Reçel ve Ev Yapımı Girissini

  • ASSAGIO MISTO DI SALUMI DI MANZO E FORMAGGI

    Karışık Dana Şarküteri ve Peynir Tabağı , Reçel ve Ev Yapımı Girissini ile

  • FRITTO DI CALAMARI E GAMBERI, ZUCCHINE E MELANZANE, SALSA ALLA TARTARA

    Karışık Kızartma Tabağı – Kalamar, Karides, Kabak ve Patlıcan, Tartar Sos ile

  • CLASSICO VITELLO TONNATO CON CAPPERI

    İnce Dilimlenmiş Dana Eti, Ton Balığı ve Kapari Sos ile

  • BURRATA DI BUFFALA CON INSALATA DI POMODORINI E MELANZANA

    % 100 Manda Sütünden Burrata Peyniri , Çeri Domates Kalamata Zeytinli Köz Patlıcan ve Kırmızı Pancar ile

  • CAPPESANTE ARROSTITE, PUREA DI TOPINAMBUR, SALSA DI ZUCCA E RIDUZIONE DI ACETO BALSAMICO E AGLIO DOLCE

    Deniz Tarağı , Yer Elması Püresi, Endivyen Salatası, Bal Kabağı Sos ve Balsamik Damlaları ile

  • LA BATTUTA DI MANZO PREPARATA AL TAVOLO, SERVITA CON I SUOI CONDIMENTI E PATATE FRITTE AL TARTUFO

    Masada Hazırlanan ``Steak Tartar``, Seçimli Garnitürleri ve Trüflü Patates Kızartması ile

  • I TRE GUSTI DELL’ ARANCINO SICILIANO SU PASSATA DI POMODORO PICCANTE

    Sicilya Usülü Arancino Üçlemesi; Mozzarella ve Dana Kıymalı, Karidesli , Vejetaryen, Acılı Domates Sos

  • TORTINO DI MELANZANE ALLA PARMIGIANA CON RICOTTA E BASILICO

    Fırınlanmış Parmesanlı Patlıcan, Taze Fesleğen ve Ricotta Peyniri ile

  • CARPACCIO DI MANZO CON RUCOLA, PARMIGIANO E INFUSO AL TARTUFO NERO

    Geleneksel Dana Carpaccio, Roka Salata, Parmesan ve Trüflü Vinegret Sos ile

LE INSALATE

  • INSALATA DI QUINOA, CON ZUCCA, NOCI E MELA VERDE

    Mevsim Sebzeli Kinoa Salatası , Ceviz, Yeşil Elma ve Zetinyağı/Misket Limon Sos ile

  • INSALATA DI RUCOLA, STRACCETTI E GRANA PADANO

    Balsamik ile sotelenmiş Bonfileli Roka salatası, Yaşlandırılmış Parmesan ile

  • INSALATA DI CARCIOFI CRUDI AL PARMIGIANO E OLIO D’ OLIVA

    Taze Enginar Salatası, Yaşlandırılmış Parmesan Peyniri ve Özel Sızma Zeytinyağımız ile

  • INSALATA ``LA SCARPETTA`` CON FORMAGGIO DI CAPRA

    Keçi Peynirli La Scarpetta Mevsim Salatası, Enginar Göbeği ve Trüf Ballı Sos ile

ZUPPE

  • RIBOLLITA DI VERDURE ALLA TOSCANA CON GRANO E CROSTONE AL PECORINO

    Geleneksel Toskana Buğdayli Kış Sebzeleri Çorbası, Pecorino Crostini ile

  • VELLUTATA DI ZUCCA CON RICOTTO E OLIO DI MENTA

    Fırınlanmış Bal Kabağı Krema Çorbası, Ricotto Peyniri ve Nane Yağı ile

PRIMI PIATTI

  • TAGLIOLINI CON CASTAGNE CROCCANTE

    Kestane Kıtırlı Taglionili, Ada Çaylı Parmesan Fondü ile

  • LASAGNE ALLA BOLOGNESE AL FORNO

    El Yapımı Lasagne, Bolonez - Beşamel Sos ve Parmesan ile

  • AGNOLOTTI DI ZUCCA E RICOTTA CON PASSATA DI FORMAGGIO DI CAPRA, SALSA AL BURRO E SALVIA

    El Yapımı Bal Kabağı ve Ricotta Dolgulu Agnolotti, Keçi Peyniri Fondü ve Tereyağlı Adaçayı Sos ile

  • SPAGHETTI DI GRAGNANO ALLA CARBONARA CON UOVO COTTO 75° GRADI

    Carbonara Soslu Gragnano Spaghetti, Pancetta ve 75° Derecede Pişmiş Köy Yumurtası ile

  • CANNELONI AL FORNO DI BRASATO E FUNGHI, FONDUTA DI FORMAGGIANOO E RIDUZIONE DI BRASATO

    Fırın Canneloni, Dana Kaburga ve Mantar Dolgulu, Parmesan Peynir Fondü ve Kaburga Redüksiyon ile

  • SPAGHETTI CON RAGÙ ALLA BOLOGNESE

    Spaghetti Bolonez Sos ile

  • PACCHERI CON STRACCETTI, FUNGHI E OLIO AL TARTUFO

    Paccheri, Bonfile Dilimleri, Mantar, Krema, Parmesan ve Truf Yağı ile

  • LINGUINE ALLE VONGOLE IN BIANCO CON OLIO D’OLIVA VERGINE, AGLIO E PEPERONCINO

    Kum Midyeli Linguini, Sarımsak-Sızma Zeytinyağ ve Acı Çili Biber ile

  • GNOCCHETTI DI PATATE CON PANCETTA, FUNGHI PORCINI E PANNA

    El Yapımı Patates Gnocchetti, Kıtır Pancetta, Porçini Mantar ve Krema Sos ile

  • RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACHI CON BURRO E SALVIA

    Ispanak ve Ricotta Peyniri Dolgulu El Yapımı Ravioli, Tereyağlı Adaçayı Sos ile

  • TORTELLI DI MARE CON VONGOLE E CALAMARI, CAPERI E OLIVE NERE

    Deniz Mahsulü Dolgulu Tortelli, Kum Midyesi, Kalamar, Kapari ve Siyah Zeytin ile

  • TAJARIN CON RAGOUT DI PESCE SPADA, POLVERE DI BOTTARGA & ASPARAGI VERDI

    El Yapımı Tajarin Tagliolini, Kılıçbalığı, Balık Yumurtası, Taze Kuşkonmaz ile

  • RISOTTO CARNAROLI CON FUNGHI PORCINI E ERBETTE FRESCHE

    Carnaroli Risotto, Porçini Mantar ve Taze Baharatlar ile

I SECONDI PIATTI

  • BRANZINO ALLA GRIGLIA CON VERDURE E SALSA DI LIMONE E ZAFFERANO

    Izgara Deniz Levreği, Fırınlanmış Mevsim Sebzeleri ve Safranlı Limon Sos ile

  • FILETTO DI SALMONE

    Tavada İzlenmiş Somon Balığı, Brokoli, Rezene ve Kişnişli Avokado Sos ile

  • FRUTTI DI MARE AL VAPORE

    Domates ve Şarap Soslu Deniz Mahsulü Buğulama, Kıtır Ciabatta Ekmeği

  • AL COLTELLO AL TOVOLO PER 2 OSPITI ``FILETTO DI MANZO CHATEAUBRIAND`` 600gr, CREMA DI PATATE AL TARTUFO, E SPINACHI SALTATI ALL’AGLIO E SALSA BERNESE

    Masada Dilimlenen 2 Kişilik 600gr ``Dana Chateaubriand``, Béarnaise Sos, Türüflü Patates Püresi ve Sotelenmiş Sarımsaklı Ispanak ile

  • 200 Gr. FILETTO DI MANZO ALLA GRIGLIA CON PUREA DI TOPINAMBUR E MELANZANE CON FUNGHI

    200 gr Izgara Bonfile, Yer Elması Püresi, Mantarlı Melanzane ve beef sos ile

  • COSTELETTA DI VITELLO ALLA MILANESE CON POMODORI AL FORNO E INSALATA DI RUCOLA

    Dana Pirzola Milanese, Fırınlanmış Taze Baharatlı Domates ve Roka Salata ile

  • LOMBATA DI AGNELLO

    İzlenmiş Kuzu Karski, Taze Patates, Erik Kurusu, Kırmızı Soğan, Polenta ve Demi-Glace Sos ile

  • PETTO DI POLLO ALLA ``DIAVOLA`` E SALSA DI MOSTARDA IN GRANI

    Fırınlanmış Serbest Çiftlik Tavuğu Göğüs, Mevsim Sebzeleri ve Hardal Sos ile

DOLCI

DOLCI

  • AL TAVOLO PREPARATA, MILLEFOGLIE ALLE FRAGOLE E CREMA ALLA VANIGLIA, SALSA AL CARAMELLO

    Vanilya Krema Dolgulu Milföy, Taze Çilek ve Karamel Sos ile, Masanızda Hazırlanır

  • AL CUCCHIAIO AL TAVOLO IL NOSTRO TIRAMISU’

    Klasik Mascarpone Tiramisu

  • TORTINO CALDO AL CIOCCOLATO CON CUORE CALDO AL CARAMELLO, GELATO DI CIOCCOLATO BIANCO, CROCCANTE AL CACAO, SALSA DI MORE DI BOSCO

    Eritilmiş Sıcak Bitter Çikolatalı Kek, Karamel, Beyaz Çikolata Dondurması, Kakao ve Böğürtlen Sos ile

  • PANNA COTTA ALLE FRAGOLE CON SALSA AL CAFFE’

    Panna Cotta, Taze Çilek ve Kahve Sos ile

  • TART TATIN DI MELA COTOGNA CON SALSA DI CARAMELLO E CANELLA, GELATO ALLA VANIGLIA

    Ayvalı Tart Tatin, Tarçınlı Karamel Sos ve Vanilyalı Dondurma ile

  • I NOSTRI GELATI E SORBETTI FATTI IN CASA

    Ev Yapımı Dondurma ve Sorbe Çeşitleri

muzo178Menü