MENÜ

SALUMI

  • Prosciutto Crudo di Parma

    Az. Tanara Giancarlo 24 months aged

  • Prosciutto Cotto Negrini

    12 months aged

  • La Mortadella di Bologna

  • Speck Tirolese, Primo Fiore

  • Salame Tradizione Milano

    Az. Negrini

  • Bresaola della Valtellina, Rigamonti

FORMAGGI

  • Parmigiano Reggiano

    24 months aged

  • Pecorino Romano, La Rinascita

  • Provolone, Fattoria Soresina

  • Gorgonzola Dolce, Arrigoni di Mantova

LE PIZZA

  • LA SCARPETTA

    Domates sos, Mozzarella, Dana Carpaccio, Stracciatella Peyniri, Siyah Trüf

  • MARGHERITA

    Domates sos, Mozzarella, Fesleğen

  • QUATTRO FORMAGGI

    Beyaz veya Domates soslu, 4 peynirli (Grand Padano, Pecorino Romano, Mozzarella, Gorgonzola)

  • CALZONE

    Domates Sos, Izgara Yaz Sebzeleri, Fesleğenli Çeri Domates, Mozzarella, Salame Piccante

  • MOZZARELLA DI BUFFALA

    Marine Edilmiş Domatesler, Fesleğen ve %100 Manda Mozzarella

  • CARBONARA

    Pancetta, Organik Yumurta, Parmesani, Taze Biberiye

  • PROSCIUTTO E FUNGHI

    Domates sos, Mozzarella, Prosciutto cotto, Mantar

  • VIA MONTENAPOLEONE

    Domates sos, Mozzarella, Taleggio, Milano Salamı, Siyah Zeytin, Karamelize soğan

  • BRESAOLA, RUCOLA E PARMIGIANO

    Domates sos, Mozzarella, Bresaola, Roka, Grana Padano peyniri

  • AL SALMONE

    Kürlenmiş Somon Balığı, Taze Baharat, Kapari ve %100 Manda Straciatella

  • TONNO & CIPOLLA ROSSA

    Ton Balığı, Domates sos, Mozzarella, Kırmızı Soğan

GLI ANTIPASTI

  • BRUSCHETTA LA SCARPETTA

    Kıtır Bruschetta Ekmeği, Közlenmiş Patlıcan ve Biber, Buratta, Roka, Siyah Zeytin ve Pesto Sos ile

  • ASSAGIO MISTO DI SALUMI E FORMAGGI, MARMELATA DI MELA COTOGNA E FOCACCIA

    Karışık Şarküteri ve Peynir Tabağı , Ayva Reçeli ve Baharatlı Focaccia ile

  • FRITTO DI CALAMARI E GAMBERI, ZUCCHINE E MELANZANE, SALSA ALLA TARTARA

    Karışık Kızartma Tabağı – Kalamar, Karides, Kabak ve Patlıcan, Tartar Sos ile

  • CLASSICO VITELLO TONNATO CON CAPPERI

    İnce Dilimlenmiş Dana Eti, Ton Balığı ve Kapari Sos ile

  • BURRATA DI BUFFALA CON INSALATA DI POMODORINI E RUCOLA

    % 100 Manda Sütünden Burrata Peyniri , Renkli Çeri Domates Salatası, Roka ve Fesleğen Yaprakları ile

  • CAPPESANTE ARROSTITE CON PROSCIUTTO CROCCANTE, PUREA DI TOPINAMBUR, SALSA DI ZUCCA E RIDUZIONE DI ACETO BALSAMICO E AGLIO DOLCE

    Prosciutto’ya Sarılı Deniz Tarağı , Yer Elması Püresi, Bal Kabağı Sos ve Sarımsaklı Balsamik Damlaları ile

  • BATTUTA DI SALMONE CON AVOCADO, SALSA ALLA MENTA E LIMONE VERDE

    Somon Tartar, Avakado Salatası ve Taze Nane/Misket Limon Sos ile

  • BRESAOLA DELLA VALTELLINA CON INSALATA DI MELE VERDI E PECORINO ROMANO

    Bresaola, Taze Yeşil Elma Salatası ve Pecorino Romano Peyniri ile

  • LA BATTUTA DI MANZO PREPARATA AL TAVOLO, SERVITA CON I SUOI CONDIMENTI E PATATE FRITTE AL TARTUFO

    Masada Hazırlanan “Steak Tartar”, Seçimli Garnitürleri ve Trüflü Patates Kızartması ile

  • L’ ARANCINO ALLA SICILIANA CON PASSATA DI POMODORO PICCANTE

    Klasik Sicilya Usulü Arancini - Dana Kıyma, Mozzarella, Bezelye Dolgulu, Taze Baharatlı Domates Sos ile

  • TORTINO DI MELANZANE ALLA PARMIGIANA CON RICOTTA E BASILICO

    Fırınlanmış Parmesanlı Patlıcan, Taze Fesleğen ve Ricotta Peyniri ile

  • CARPACCIO DI MANZO CON RUCOLA, PARMIGIANO E INFUSO AL TARTUFO NERO

    Geleneksel Dana Carpaccio, Roka Salata, Parmesan ve Trüflü Vinegret Sos ile

  • PANCIA DI MAIALE CON MELOGRANO, RAPE ROSSO AL FORNO E SALSA DI MOSTARDA IN GRANI

    Nar Suyu ile Kavrulmuş Domuz Karnı, Fırınlanmış Kırmızı Pancar ve Tane Hardal Sos ile

LE INSALATE

  • INSALATE QUINOA E AVOCADO FRESCO, NOCI E MELA VERDE

    Kinoa salatası, Taze Avocado, Ceviz, Yeşil Elma ve Zetinyağı-Misket Limon sosu ile

  • INSALATA DI RUCOLA, STRACCETTI E GRANA PADANO

    Balsamik ile sotelenmiş Bonfileli Roka salatası, Yaşlandırılmış Parmesan ile

  • INSALATA DI CARCIOFI AL PARMIGIANO E OLIO D’OLIVA

    Taze Enginar Salatası, Yaşlandırılmış Parmesan Peyniri ve Özel Sızma Zeytinyağımız ile

  • INSALATA INVERNALE ``LA SCARPETTA``

    La Scarpetta Kış Salatası, Fransız Fasulyesi, Izgara Patlıcan, Nar Taneleri ve Ballı Hardal Sos ile

  • INSALATA ROMANA ALLA GRIGLIA CON CROSTINI, SALSA D’ACCIUGHE E PARMIGIANO

    Izgara Marul Salatası, Baharatlı Crostini, Ançuez Sos ve Parmesan Peyniri ile

LE ZUPPE

  • RIBOLLITA DI VERDURE ALLA TOSCANA CON ORZO E CROSTONE AL PECORINO

    Geleneksel Toskana Kış Sebzeleri Çorbası, Arpa Şehriye ve Pecorino Crostini ile

  • VELLUTATA DI ZUCCA CON GAMBERI E OLIO DI MENTA

    Fırınlanmış Bal Kabağı Krema Çorbası, Karides ve Nane Yağı ile

PRIMI PIATTI

  • AL TAVOLO CONDITI “ TAGLIOLINI AL TARTUFO NERO E CREMA”, PER 2 OSPITI

    Masanızda Siyah Trüf ve Krema Sos ile Hazırlanan Taze Taglioni, 2 kişiliktir

  • PAPPARDELLE FRESCHE CON BRASATO DI MANZO E FONDUTA FORMAGGIO

    Ev Yapımı Taze Pappardelle, Dana Kaburga Sos ve Peynir Fondü ile

  • LASAGNE ALLA BOLOGNESE AL FORNO

    El Yapımı Lasagne, Bolonez - Beşamel Sos ve Parmesan ile

  • TORTELLI DI ZUCCA E RICOTTA CON PASSATA DI FUNGHI PORCINI, SALSA AL BURRO E SALVIA

    El Yapımı Bal Kabağı ve Ricotta Dolgulu Tortelli, Porçini Mantar Redüksiyon ve Tereyağlı Adaçayı Sos ile

  • SPAGHETTI DI GRAGNANO ALLA CARBONARA CON UOVO COTTO 75° GRADI

    Carbonara Soslu Gragnano Spaghetti, Pancetta ve 75° Derecede Pişmiş Köy Yumurtası ile

  • CANNELONI AL FORNO DI VITELLO E FUNGHI, FONDUTA DI FORMAGGIO E SALSA DI VITELLO

    Fırın Canneloni, Dana Bonfile Parçaları ve Mantar Dolgulu, Peynir Fondü ve Dana Et Suyu Redüksiyon ile

  • FETTUCINE FATTE IN CASA CON RAGÙ ALLA BOLOGNESE

    Ev Yapımı Fettucine, Bolonez Sos ile

  • PACCHERI CON STRACCETTI, FUNGHI E OLIO AL TARTUFO

    Paccheri, Bonfile Dilimleri, Mantar, Krema, Parmesan ve Truf Yağı ile

  • LINGUINE ALLE VONGOLE IN BIANCO CON OLIO D’OLIVA VERGINE, AGLIO E PEPERONCINO

    Kum Midyeli Linguini, Sarımsak-Sızma Zeytinyağ ve Acı Çili Biber ile

  • GNOCCHETTI DI PATATE CON PANCETTA, FUNGHI PORCINI E PANNA

    El Yapımı Patates Gnocchetti, Kıtır Pancetta, Porçini Mantar ve Krema Sos ile

  • TAGLIOLINI VERDI GRATINATI DI SPINACI CON PROSCIUTTO COTTO E PANNA

    Ev Yapımı Gratine Edilmiş Yeşil Tagliolini, Pişmiş Prosciutto Cotto ve Krema Sos ile

  • AGNOLOTTI DI MARE CON PESTO ALLA RUCOLA, VONGOLE E CALAMARI, CAPERI E OLIVE NERE

    Deniz Mahsullü Agnolotti, Roka Pesto Sos, Kum Midyesi, Kalamar, Kapari ve Siyah Zeytin ile

  • RISOTTO ARBORIO CON FUNGHI PORCINI E ERBETTE FRESCHE

    Arborio Risotto, Porçini Mantar ve Taze Baharatlar ile

  • RISOTTO ``ACQUERELLO 1 ANNO INVECCHIATO`` CON ZUCCA, GAMBERI E ROSMARINO, GOCCE DI ACETO BALSAMICO

    1 Yıl Dinlendirilmiş Acquerello Princinden Risotto, Fırın Bal Kabağı, Karides, Biberiye ve Balsamik Sirke ile

I SECONDI PIATTI

  • BRANZINO ALLA GRIGLIA CON VERDURE INVERNALI E SALSA DI LIMONE E CAPPERI

    Izgara Deniz Levreği, Fırınlanmış Kış Sebzeleri ve Kaparili Limon Sos ile

  • FILETTO DI SALMONE CON CAPONATA DI MELANZANE E SALSA VERDE

    Tavada Izgara Edilmiş Somon Balığı, Patlıcan Caponata ve Taze Baharat Sos ile

  • GAMBERI ARROSTITI CON RIDUZIONE AL LIMONE VERDE E OLIO D’ OLIVA

    Izgara Karides, Fırınlanmış Girit Kabak ve Kırmızı Soğan, Misket Limon ve Zeytinyağı Sos ile

  • AL COLTELLO AL TOVOLO PER 2 OSPITI “FILETTO DI MANZO CHATEAUBRIAND” 600gr, PATATE FRITTE AL TARTUFO, POMODORI AL FORNO E SALSA BERNESE

    Masada Dilimlenen 2 Kişilik 600gr “Klasik Dana Chateaubriand”, Béarnaise Sos, Trüflü Kızarmış Patates ve Fırın Domates ile

  • 200 Gr. FILETTO DI MANZO ALLA GRIGLIA CON SALSA AL VINO ROSSO E TIMO, RIDUZIONE ALL’AGLIO DOLCE E PATATE GRATINATE

    200 gr Izgara Bonfile, Patates Graten, Sarımsak Redüksiyon ve Kekikli Kırmızı Şarap Sos ile

  • COSTELETTA DI VITELLO ALLA MILANESE CON POMODORI AL FORNO E INSALATA DI RUCOLA

    Dana Pirzola Milanese, Fırınlanmış Taze Baharatlı Domates ve Roka Salata ile

  • STINCO DI AGNELLO BRASATO AL FORNO, SCALOGNO CARAMELIZATO E PUREA DI PATATE AROMATIZATE CON FUNGHI PORCINI

    Ağır Ateşte Pişirilmiş Kuzu İncik, Karamelize Arpacık Soğanı ve Porçini Mantarlı Patates Püresi ile

  • PETTO DI POLLO ALLA “DIAVOLA”, BROCCOLI CROCCANTI CON MANDORLE E SALSA DI MOSTARDA IN GRANI

    Serbest Çiftlik Tavuğu Göğüs, Baharatla Pane Edilmiş, Bademli Brokoli ve Hardal Sos ile

  • BRACIOLA DI MAIALE ALLA GRIGLIA, CAVOLI ROSSI BRASATI E PATATE AL FORNO CON SALSA AL ROSMARINO

    Izgara Domuz Pirzola, Sote Kırmızı Lahana, Fırın Patates ve Biberiye Sos ile

DOLCI

DOLCI

  • AL TAVOLO PREPARATA, MILLEFOGLIE ALLE FRAGOLE E CREMA ALLA VANIGLIA, SALSA AL CARAMELLO

    Vanilya Krema Dolgulu Milföy, Taze Çilek ve Karamel Sos ile, Masanızda Hazırlanır

  • AL CUCCHIAIO AL TAVOLO IL NOSTRO TIRAMISU’

    Klasik Mascarpone Tiramisu

  • TORTINO CALDO AL CIOCCOLATO CON CUORE CALDO AL CARAMELLO, GELATO DI CIOCCOLATO BIANCO, CROCCANTE AL CACAO, SALSA DI MORE DI BOSCO

    Eritilmiş Sıcak Bitter Çikolatalı Kek, Karamel, Beyaz Çikolata Dondurması, Kakao ve Böğürtlen Sos ile

  • PANNA COTTA ALLE FRAGOLE CON SALSA AL CAFFE’

    Panna Cotta, Taze Çilek ve Kahve Sos ile

  • TART TATIN DI MELA COTOGNA CON SALSA DI CARAMELLO E CANELLA, GELATO ALLA VANIGLIA

    Ayvalı Tart Tatin, Tarçınlı Karamel Sos ve Vanilyalı Dondurma ile

  • I NOSTRI GELATI E SORBETTI FATTI IN CASA

    Ev Yapımı Dondurma ve Sorbe Çeşitleri

muzo178Menü