MENÜ

SALUMI

  • Prosciutto Crudo di Parma

    Az. Tanara Giancarlo 24 months aged

  • Prosciutto Cotto Negrini

    12 months aged

  • La Mortadella di Bologna

  • Speck Tirolese, Primo Fiore

  • Salame Tradizione Milano

    Az. Negrini

  • Bresaola della Valtellina, Rigamonti

FORMAGGI

  • Parmigiano Reggiano

    24 months aged

  • Pecorino Romano, La Rinascita

  • Provolone, Fattoria Soresina

  • Gorgonzola Dolce, Arrigoni di Mantova

  • Taleggio DOP, Auricchio della Val Taleggio

LE PIZZE

  • LA SCARPETTA

    Domates sos, Mozzarella, Dana Carpaccio, Stracciatella Peyniri, Siyah Trüf

  • MARGHERITA

    Domates sos, Mozzarella, Fesleğen

  • QUATTRO FORMAGGI

    Beyaz veya Domates soslu, 4 peynirli (Grand Padano, Pecorino Romano, Mozzarella, Gorgonzola)

  • CALZONE

    Domates Sos, Izgara Yaz Sebzeleri, Fesleğenli Cherry Domates, Mozzarella, Salame Piccante

  • MOZZARELLA DI BUFFALA

    Marine Edilmiş Domatesler, Fesleğen ve %100 Manda Mozzarella

  • CARBONARA

    Pancetta, Organik Yumurta, Parmesani, Taze Biberiye

  • PROSCIUTTO E FUNGHI

    Domates sos, Mozzarella, Prosciutto cotto, Mantar

  • VIA MONTENAPOLEONE

    Domates sos, Mozzarella, Taleggio, Milano Salamı, Siyah Zeytin, Karamelize soğan

  • BRESAOLA

    Domates sos, Mozzarella, Bresaola, Roka, Grana Padano peyniri

  • AL SALMONE

    Kürlenmiş Somon Balığı, Taze Baharat, Kapari ve %100 Manda Straciatella

  • TONNO & CIPOLLA ROSSA

    Ton Balığı, Domates sos, Mozzarella, Kırmızı Soğan

GLI ANTIPASTI

  • BRUSCHETTA LA SCARPETTA

    Kıtır Bruschetta Ekmeği, Közlenmiş Patlıcan ve Biber, Buratta, Roka, Siyah Zeytin ve Pesto Sos ile

  • ASSAGGIO MISTO DI SALUMI E FORMAGGI

    Karışık Şarküteri ve Peynir tabağı, Ev yapımı Marmelat & Turşu, Baharatlı Focaccia ile

  • ASSAGGIO DI FORMAGGI DELLA CASA

    Peynir tabağı, Ev yapımı Marmelat & Turşu, Baharatlı Focaccia ile

  • ASPARAGI VERDI CON POMPELMO ROSA, FORMAGGIO CAPRINO GRATINATO CON MIELE ALLO ZAFFERANO E VINAIGRETTE DI MELOGRANO

    Taze Kuşkonmaz, Safranlı Bal ile Gratine Edilmiş Keçi Peyniri, Pembe Greyfurt ve Nar Sos ile

  • BURRATA DI BUFFALA CON PEPERONI AL FORNO E INSALATA DI POMODORINI E TIMO

    %100 Manda Sütünden Burrata, Fırınlanmış Renkli Biber, Çeri Domates ve Taze Kekik Salatası ile

  • CAPESANTE CON PROSCIUTTO CROCCANTE, PURE’ DI TOPINAMBUR E SALSA DI AVOCADO E AGRUMI

    Kıtır Prosciutto ve Taze Biberiyeye Sarılı Deniz Tarağı, Avokado, Yer Elması Püresi ve Narenciye Sos ile

  • ARROSTO DI POLPO CON PISELLI VERDI, OLIVE TAGGIASCHE E SALSA LEGGERA AI PEPERONI ROSSI

    Taze Bezelyeli Ilık Ahtopot Salatası, Roka, Hatay Zeytini ve Közlenmiş Biber Sos ile

  • BATTUTA DI SALMONE CON AVOCADO E SALSA ALLA MENTA E LIMONE

    Atlantik Somon Tartar, Avokado salatası, Taze Nane ve Limon Sos ile

  • BRESAOLA DELLA VALTELLINA RIGAMONTI CON INSALATA DI PERE E PECORINO ROMANO

    Kurutulmuş Dana Bonfile, Taze Armut Salatası ve Pecorino Peyniri ile

  • LINGUA DI MANZO GLASSATA CON UOVA IN CAMICIA E SALSA OLANDESE AL DRAGONCELLO

    Sırlanmış Dana Dil, Poşe Yumurta, Aioli ve Tarhunlu Hollandez Sos ile

  • INVOLTINI DI MELANZANE ALLA PARMIGIANA CON SCAMORZA AFFUMICATA

    Parmesanlı Patlıcan, Kıtır Fume Scamorza Peyniri ve Sarı Çeri Domates Sos ile

I CARPACCI

  • CARPACCIO DI MANZO CON RUCOLA, PARMIGIANO E SALSA DI MOSTARDA IN GRANI

    Dana Carpaccio, Roka, Parmesan Peyniri, Taneli Hardal Sos ile

  • CARPACCIO DI TONNO E RAPE ROSSE CON SALICORNIA, VINAIGRETTE AL SESAMO E MANDORLE FRESCHE

    İnce Pancar Dilimleri Üzerinde Ton Balığı Carpaccio, Taze Badem, Deniz Börülcesi Salatası ve Sirkeli Susam Yağı Sos ile

LE INSALATE

  • INSALATE QUINOA E AVOCADO FRESCO, NOCI E MELA VERDE

    Kinoa Salatası, Taze Avocado, Ceviz, Yeşil Elma ve Zetinyağı-Misket Limon sosu ile

  • INSALATA DI RUCOLA, STRACCETTI E GRANA PADANO

    Balsamik ile sotelenmiş Bonfileli Roka Salatası, Yaşlandırılmış Parmesan ile

  • INSALATA DI CARCIOFI AL PARMIGIANO E OLIO D’OLIVA

    Taze Enginar Salatası, Yaşlandırılmış Parmesan Peyniri ve Özel Sızma Zeytinyağımız ile

  • TRECCIA DI BUFFALA ALLA NAPOLETANA CON TORTINO DI CIPOLLA ROSSA E PESTO ALLA RUCOLA

    %100 Manda Sütünden Treccia Peyniri, Kırmızı Soğanlı Tart, Kıtır Patlıcan ve Roka Pesto Sos ile

  • INSALATA DI INDIVIA CON MELOGRANO E GORGONZOLA E CROSTINI CROCCANTI DI PANCETTA

    Hindiba Salatası, Gorgonzola Peyniri, Nar Taneleri ve Kıtır Pancetta ile

LE ZUPPE

  • TORTELLINI IN BRODO & LAMBRUSCO

    Tavuk Suyu İçinde El Yapımı Tortellini, Lambrusco Şarap ile Tatlandırılmış

  • PASTA E FAGIOLI

    Fasulye ve Maltagliati Makarna Çorbası

LE PASTE FRESCHE

  • TORTELLI DI ZUCCA & RICOTTA CON BURRO & SALVIA

    Balkabağı ve Ricotta Peyniri Dolgulu El Yapımı Tortelli, Tereyağlı Adaçayı Sos ile

  • CANNELLONI AL FORNO DI VITELLO E FUNGHI, FONDUTA DI FORMAGGIO ASIAGO E SALSA DI VITELLO

    Mantar ve Dana Eti Dolgulu Ev Yapımı Cannelloni, Asiago Peynir Fondü ile

  • AGNOLOTTI DI MARE CON SALSA AGLI SCAMPI, CAPPERI & POMODORINI

    El Yapımı Deniz Mahsullü Agnolotti, Çeri Domates, Kapari ve Kerevit Sos ile

  • RAVIOLONI FARCITI DI BURRATA and CARCIOFI, SALSA AI FUNGHI PORCINI E TIMO

    Burrata Peynir ve Enginar Dolgulu El Yapımı Ravioloni, Taze Kekik ve Porçini Mantar sos ile

  • TAGLIOLINI ALL’ARRABBIATA E PECORINO STAGIONATO

    Ev Yapımı Tagliolini, Arrabbiata Sos ve Yıllanmış Pecorino Peynir ile

I CLASSICI PRIMI PIATTI

  • PACCHERI CACIO E PEPE, PREPARATI AL TAVOLO (Per 2 persone)

    Paccheri, Pecorino peyniri ve Tane Kara Biber Sos ile (İki kişilik, masada hazırlanacaktır)

  • RISOTTO ‘ACQUERELLO 1 ANNO INVECCHIATO’ CON ZAFFERANO, POLVERE DI LIQUIRIZIA E GAMBERI

    Taze Karides ve Safranlı Risotto, Meyan Kökü Aromalı, 1 Yıl Dinlendirilmiş Acquerello Pirinci ile

  • RISOTTO DI ZUCCA E SCAMORZA AFFUMICATA CON MAGGIORANA FRESCA

    Fırınlanmış Balkabağı ve Füme Scamorza Peynirli Risotto, Taze Mercan Köşkü ile

  • LINGUINE ALLE VONGOLE E POMODORI SECCHI

    Kum Midyeli Linguini, Kurutulmuş Domates, Sarımsak ve Çili Biber ile

  • PACCHERI CON STRACCETTI, FUNGHI E OLIO AL TARTUFO

    Paccheri, Bonfile Şeritleri, Mantar, Krema, Parmesan ve Trüf Yağı ile

  • SPAGHETTI DI GRAGNANO ALLA CARBONARA CON UOVO 75’ GRADI E PANCETTA

    Carbonara Soslu Gragnano Spaghetti, Pancetta ve 75 derecede pişmiş Köy Yumurtası ile

  • RIGATONI DI GRAGNANO CON MOZZARELLA, MELANZANE E POMODORO AL BASILICO

    Gragnano Rigatoni, Patlıcan, Taze Mozzarella Parçaları ve Fesleğenli Domates Sos ile

  • GNOCCHETTI DI PATATE CON PANCETTA, ASPARAGI E PANNA

    Ev Yapımı Gnocchetti, Kıtır Pancetta, Kuşkonmaz ve Kremalı Sos ile

I SECONDI PIATTI DI PESCE

  • SALTIMBOCCA DI RANA PESCATRICE IN SALSA BIANCA DI MARE

    Prosciutto ve Ada Çayına Sarılmış Fener Balığı, Sote Pazılı Patates Püresi ve Beyaz Şaraplı Marinara Sos ile

  • MOSCARDINI IN TOCIO CON POLENTA AL TARTUFO

    Domates ve Beyaz Şarap Marineli Ağır Ateşte Pişmiş Ahtapot, Trüflü Polenta ile

  • BRANZINO ALL’ ACQUAPAZZA E PROFUMO DI LIMONE

    Buğulama Deniz Levreği, Kapari, Fesleğen, Domates, Kuşkonmaz, Beyaz Şarap ve Limon sosu ile

  • TRANCIO DI SALMONE ALLA GRIGLIA CON CARCIOFI CROCCANTI, COZZE E SALSA DI PEPERONI GIALLI

    Izgara Somon Balığı, Kıtır Enginar Kalbi, Midye, Havuç Püresi ve Közlenmiş Sarı Biber Sos ile

I SECONDI PIATTI DI CARNE

  • FIORENTINA DI MANZO ALLA GRIGLIA CON CREMA DI PATATE AL TARTUFO NERO 255 E SPINACI SALTATI ALL’AGLIO (per 2 persone) 900gr.

    Kömürde Pişmiş T-Bone Steak, Siyah Trü ü Patates Püresi ve Sotelenmiş Sarımsaklı Ispanak ile

  • L’OSSOBUCO SENZA OSSO CON RISOTTO AL PARMIGIANO E SALSA DI TARTUFO NERO

    Ağır Ateşte Pişmiş Kemiksiz Dana İncik, Parmesanlı Risotto ve Siyah Trüf Sos ile

  • COSTOLETTA ALLA MILANESE CON PATATE AL ROSMARINO, INSALATA DI RUCOLA E POMODORINI

    Biberiye ve Parmesan Peyniri ile Panelenmiş Dana Pirzola, Fırınlanmış Patates, Roka ve Çeri Domates Salatası ile

  • FILETTO DI MANZO ALLA GRIGLIA CON PATATE ALL’ AGLIO, SALSA AL VINO ROSSO E SCALOGNO PATATE CROCCANTI AL PROFUMO DI TARTUFO

    Izgara Dana Bonfile, Sarımsaklı Patates, Mantar, Ev Yapımı Trü ü Patates Cipsi ve Kırmızı Şaraplı Arpacık Soğan Sos ile

  • CARRE’ DI AGNELLO IN CROSTA DI PORCINI E OLIVE NERE, PUREE’ DI CARCIOFI E SALSA ALLA MOSTARDA

    Porçini Mantar ve Zeytin ile Panelenmiş Kuzu Pirzola, Enginar Püresi ve Tane Hardal Sos ile

  • POLLO DI FATTORIA BIOLOGICO ALLA CACCIATORA

    Ağır Ateşte Pişirilmiş Organik Tavuk, Adaçayı ve Fesleğen ile Sotelenmiş Porcini Mantar ve Kök Sebzeler ile

  • SPEZZATINO DI MANZO ALLA CHIANTIGIANA

    Dana Antrikot Yahni, Kış Sebzeleri, Patates Püresi ve Kırmızı Şarap ile Tatlandırılmış Kendi Sosu ile

  • FEGATO DI AGNELLO CON CIPOLLE ROSSE CARAMELLATE E CROSTINI DI POLENTA

    Karamelize Edilmiş Kırmızı Soğanlı Kuzu Ciğeri, Kıtır Polenta ile

  • TRIPPA IN UMIDO IN ROSSO CON PATATE E CECI

    Ağır Ateşte Pişmiş Dana İşkembe Sote, Nohut ve Domates Sos ile

DOLCI

DOLCI

  • MILLEFOGLIE ALLE FRAGOLE E CREMA AL LIMONE & VANIGLIA (per 2 persone)

    Limon ve Vanilya Krema Dolgulu Milföy, Taze Çilek ile

  • MERINGA DI MORE CON PERA COTTA ALL’ ANICE STELLATO, SALSA AL CARAMELLO E COMPOSTA DI FRAGOLE

    Böğürtlenli Mereng, Karamelize Edilmiş Yıldız Anasonlu Armut ve Çilek Sos ile

  • SEMIFREDDO AI LAMPONI E CROCCANTE AL CARAMELLO, SALSA AL FRUTTO DELLA PASSIONE

    Framboğaz ve Krokanlı Parfe, Passion Fruit Sos ile

  • MORBIDO VALRHONA AL CIOCCOLATO AMARO E CIOCCOLATO BIANCO, GELATO ALLA CANNELLA E SALSA DI PISTACHI

    Eritilmiş Bitter Çikolatalı Kek, Beyaz Çikolatalı Krema, Tarçınlı Dondurma ve Fıstıklı Sos ile

  • PANNA COTTA AL LIMONCELLO, SALSA AL MANDARINO E MACAROON

    Limoncello Aromalı Panna Cotta, Makaron ve Mandalina Sos ile

  • TORTINO DI RICOTTA E MELA COTOGNA CARAMELLIZZATA, MIELE DI PINO E GELATO DI NOCCIOLE

    Ricotto Peynirli Karamelize Edilmiş Ayvalı Tart, Fındıklı Dondurma ve Çam Balı Sos ile

  • MASCARPONE TIRAMISU’ TRADIZIONALE CON SALSA ALLO ZABAIONE, CILIEGE AMARE E MERINGA CROCCANTE

    Klasik Mascarpone Tiramisu, Espressolu Mereng, Marsala ve Vişne Sos ile

  • CANNONCINI FARCITI ALLA CREMA DI ARANCE E SALSA DI MENTA

    Sicilya Usulü Cannoncini, Portakal Kreması ve Nane Sosu ile

  • IL CAFFE’ ESPRESSO AFFOGATO CON GELATO ALLA VANIGLIA E SAMBUCA

    Sıcak Espresso, Vanilyalı Dondurma ve Sambuca Likörlü Krema ile

  • GELATI E SORBETTI

    Ev yapımı Dondurma ve Sorbe çeşitleri (3 top)

muzo178Menü